Des de 1993 convertint empreses en extraordinàries a través del treball amb suport

El SERVEI D’INTEGRACIÓ LABORAL BINOMIS, nascut el 1993, té l’objectiu de facilitar que les persones amb discapacitat intel·lectual s’incorporin al mercat laboral, a través del TREBALL AMB SUPORT

Binomis pertany a l’Heura del Vallès, Fundació Privada  entitat sense afany de lucre, que disposa d’un Centre Educatiu adreçat a alumnes amb necessitats educatives especials.

L’Heura és membre fundador de l’Associació Catalana de Treball amb Suport (ACTAS).

El Servei Binomis disposa de la CERTIFICACIÓ DE QUALITAT ISO (UNE-EN ISO 9001: 2015).

Què Fem?

Des del Servei d’Integració Laboral Binomis atenem a aquelles persones que tenen dificultats per a gestionar la seva ocupació i requereixen SUPORT I INTERMEDIACIÓ en la definició del seu perfil, en la recerca d’una ocupació, en la selecció laboral, en el moment de la contractació i en el seguiment laboral posterior. I per aconseguir-ho, utilitzem la metodologia del TREBALL AMB SUPORT com a base d’actuació.

Igualtat d’oportunitats

Treballar per al reconeixement de les persones amb discapacitat intel·lectual de manera que puguin gaudir d’oportunitats en els àmbits que els afecten en igualtat de drets a la resta de ciutadania.

Normalitat i Integració

Fomentar la no discriminació, el respecte a la diversitat i el reconeixement de les necessitats individuals per tal de facilitar adaptacions i poder gaudir d’oportunitats d’inclusió social i laboral.

Autodeterminació

Facilitar els suports necessaris i mantenir-los al llarg del temps sempre que calgui i respectant la capacitat d’elecció i d’autodeterminació, facilitant, si cal, noves oportunitats d’inclusió.

Satisfacció

Treballar per assolir la satisfacció de les persones i els/les col·laboradors/es mantenint els compromisos i valors que volem desenvolupar.

L'Equip

El servei està format per persones tècniques de l’entitat amb més de 20 anys d’experiència en integració socio-laboral, formació i en Treball amb Suport, duent a terme les diferents accions dels itineraris individuals d’inserció, en les que s’inclouen les accions d’anàlisi d’ocupabilitat i definició d’itineraris personals, formació, prospecció i acompanyament i seguiment a la inserció.

En funció dels programes s’incorporen altres tècniques que donen suport al servei. L’equip tècnic compta també amb l’assessorament d’una psicòloga de l’entitat, de la cap d’estudis de la secció de Formació Laboral, de la direcció i del departament d’administració de l’entitat.

Què oferim:

A les empreses 

A les persones

Binomis en xifres

Més de

0
Anys d'experiència

Més de

0
Contractacions

Més de

0
Pràctiques

Més de

0
Persones Formades

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos a les xarxes

Desplaça cap amunt
Skip to content